Indigo spajalica: Idealno mjesto na kojem ćete pronaći svoju srodnu dušu

Indigo spajalica: Idealno mjesto na kojem ćete pronaći svoju srodnu dušu

Koliko puta ste čuli da je pas najbolji čovjekov prijatelj te se također u bezbroj slučajeva i osobno uvjerili u istinitost te tvrdnje. Vlasnici pasa znaju koliko im je neprocjenjivo važan njihov četveronožni prijatelj i kako je život bez njega gotovo nezamisliv. Ukoliko ste oduvijek htjeli pružiti dom slatkoj njuškici i pritom uljepšati život sebi i njoj, evo prilike da to učinite na pomalo neobičan način.

Naime, Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo osmislila je mobilnu aplikaciju koju su nazvali ‘Indigo spajalica’, a koja je ujedno i prva aplikacija takvog tipa u Hrvatskoj. Predstavljena je prije godinu dana, a funkcionira po principu da skinete aplikaciju, odgovorite na nekoliko pitanja i nakon toga ćete dobiti odgovor koji od pasa ove udruge bi mogao biti vaša srodna duša.

Aplikaciju su za udrugu izradili ljudi iz tvrtke collective:mind DEV, na čemu su im iz Indiga izuzetno zahvalni.

“Hvala vam što ste izabrali nas, hvala vam što ste ponudili pomoć, hvala vam što imate volje raditi nešto za šire dobro, hvala vam što psi smiju s vama na posao, hvala vam što ste nas vodili, hvala što ste ju izradili, uglavnom hvala vam od srca na svemu”, poručili su iz Udruge.

A ukoliko i sami želite isprobati aplikaciju, jedino što vam preostaje je skinuti je i krenuti u potragu za svojim najboljim prijateljem.